Reactie plaatsen

Reacties

Arie van Gameren
2 maanden geleden

Top product! Ik werk volcontinue diensten en moet dus om een beetje regelmaat te houden in de voertijden wat schipperen met de tijd. Maar Jurgen levert hiervoor de juiste aanvulling met deze automatische voerbakken. Dit jaar ook bij de kwekers 1 in gebruik zes voerbeurten per dag wat resulteert in prima opkomende jongen met prima mest om de schalen. Super tevreden mee!
Groeten Arie

voorjaarsbeurs houten
een jaar geleden

Ha Jurgen De Cubber, Toen we elkaar aan de telefoon hadden in november had ik nog geen idee over hoe je automatische voerbakken eruit zagen en hoe ze werkten. Leuk je in Kortrijk gesproken te hebben en je producten gezien! Beslist een aanrader voor liefhebbers die ernaar opzoek zijn... Ik heb er nog geen mooier gezien! Heel veel succes met de laatste voorbereidingen. Ik zie je over twee weekjes!!! Groetjes Pieter Kos

Steven Van Waeyenberg
een jaar geleden

Ik heb onlangs een voederautomaat aangeschaft bij Pijong.
deze is super gemakkelijk in gebruik. ik heb deze in gebruik genomen omdat ik soms een nacht tot een paar nachten geen mogelijkheid heb om de duiven te voederen. Met dit systeem kan ik de duiven nauwkeurig tot op de gram de juiste hoeveelheid voederen en doe dit 2 keer per dag. je kan dit zelf instellen tot 8 voederbeurten per dag. Zoals ik had laten weten aan Pijong zou ik een eerste in gebruik nemen om deze te testen. Pijong mag weten dat weldra de volgende bestelling van voederautomaten zullen volgen.

grtz Steven,